www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Ray Super Remote

2016. március 05. - SMARTme Building Technologies

99b20542-16ae-4686-a889-82501627d148.jpg

Mai bejegyzésünkben ismét egy CES innovációs díjas terméket mutatunk be. Írtunk már univerzális távirányítókról, de mindig akad egy újabb, egy jobb.

A Ray Super Remote egy intuitív, érintőképernyős univerzális távirányító az internet generációjának. Elegáns és intelligens, a Ray gyors hozzáférést biztosít csatornákhoz és a programozáshoz, valamint az adaptív szoftver megismeri a család ízlését és szokásait. A könnyű és egyszerű mobil operációs rendszerrel a Ray újradefiniálja az irányítást lakásunkban.

Ez az univerzális távirányító lecseréli az összes távirányítót egy intelligens megoldásra. Minden, amire szüksége van csak a Wi-Fi kapcsolat az otthoni hálózathoz. Nincs szükség számítógépre, nincsenek külön alkalmazások minden egyes eszközünkhöz a telefonon.

A Ray Super Remote az első a maga nemében, hogy szavak alapján képes csatornákat ajánlani. Például megadjuk neki hogy „nevetés”, és minden vicces műsort vagy filmet kilistáz. Egyszerű keresést és hozzáférést biztosít az összes kedvenc műsorunkhoz. Ezek közötti váltáshoz csak egy koppintásra van szükség.

A Ray számos otthoni eszközzel kompatibilis. TV-k, media centerek, set-top boxok, DVD és BlueRay lejátszók, AppleTV, X-Box, valamint különböző Nest termékekkel. A fejlesztők folyamatosan bővítik az elérhető eszközök listáját.

A Ray remek megoldás lehet azok számára, akik már nagyon unják, hogy rengeteg távirányító sorakozik az asztalon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr558445952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása