www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

4 dolog amiért érdemes a FIBARO füstérzékelőt választani

2017. szeptember 12. - miecs
  1. A legkisebb füstérzékelő

A FIBARO okosotthon füstérzékelője az egyik legkisebb a világon. Ultrakönnyű és stílusos, vezeték nélküli megoldásának köszönhetően pedig rendkívül könnyen felszerelhető, átalakítás, vezetékezés és fúrás nélkül.

  1. Több mint füstérzékelő

A FIBARO füstérzékelő nem csak füstöt, hanem hőmérsékletet is, így ha az otthonunkban a tűz nem jár füsttel, a szenzor érzékeli az intenzív hőmérséklet emelkedést, azaz a hősebességet, melyet jelez a központi vezérlőegységnek, ami elvégzi a beprogramozott interakciót. 

  1. Az okosotthon részeként életet is menthet

Az okos füstérzékelő már a legkisebb koncentrációjú füstöt is érzékeli, melyet gyors interakció követ a programozás függvényében. Ha szeretnénk, akkor értesíti a családtagokat SMS-ben, vagy e-mailben, vagy megszólaltatja a riasztórendszer szirénáját. Beállíthatunk automatikát, hogy ilyenkor húzza fel a redőnyöket, ha le vannak eresztve, a menekülő útvonal biztosítása érdekében, és kapcsolja be a szellőztető rendszert. Olyan beállításra is lehetőség van, hogy a tűz esetén egyből hívja a tűzoltókat.

  1. Hétköznapi használat

A legjobb eset az, ha egy ilyen füstérzékelő előnyeit sosem kell megtapasztalnunk, de ha már rendelkezünk ilyen eszközzel, nem hátrány, ha a hétköznapokban is ki tudjuk használni. Az intelligens érzékelő a kisebb incidenseket is képes ellenőrizni, így a konyhánk elengedhetetlen kelléke lehet, amely jelzi, ha odaég az étel, amit nemrég odatettünk.

Még több FIBARO terméket ismerhetsz meg ha tovább böngészed a weboldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr7212822280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása