www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Revolar - az okos személyi védelem

2017. április 12. - miecs

Revolar, egy apró, kulcstartó nagyságú okos eszköz, amivel bárhonnan leadhatsz vészjelzést, elküldheted tartózkodási helyed, vagy csak jelezhetsz, hogy rendben hazaértél.

screen_shot_2015-09-08_at_6_fotor_1441763564466_23754968_ver1_0_640_480.jpg

Mi is ez?

Az egyik leggyorsabb módja annak, hogy kommunikáljunk szeretteinkkel vagy segítséget kérjünk. Csak egy gombnyomás 1, 2 vagy 3-szor és már küldi is GPS koordinátáinkat szeretteinknek valamint az előre felprogramozott szöveget is.

Mikor érdemes magunkkal vinni?

Bármikor, mivel bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, ahol nem érezzük magunkat biztonságba, ahol jól jönne egy azonnali, gyors és diszkrét segítség. Vannak olyan veszélyhelyzetek, amikor a telefon használata csak felgyorsítaná a szituációt és még hamarabb bekövetkezhetne a baj. Ilyenkor ez a diszkrét szerkezet segít nekünk. 

8bc6ffe3bd3a7cd9037ec54f982f2cb0_1.png

Kimegyünk futni a szabadba - számtalan hír szólt már arról, hogy a sötétben a Margitszigeten megtámadták a futókat. Nappal futunk, de parkos, erdős terepen - nemrég olvastam egy hírt arról, hogy egy nagy parkban a futó hölgy a mosdót szerette volna használni, de ott megtámadták és majdnem megerőszakolták. Legyen nálunk a Revolar és tudunk azonnal segítséget hívni, nem egyedül kell megküzdenünk a támadóval. Egyedül élünk - bármikor bajt érezhetünk otthon, akár legyen az egészségi állapotunk vagy egy betörő, a Revolar megnyomásával azonnal értesítést küldünk megmentésünkre sietőnek. Elmegyünk este szórakozni és azt érezzük, hogy már forog a világ, pedig nem is ittunk annyit - Revolar és már meg is menekülünk attól, hogy még nagyobb baj történjen.

Veszélyhelyzet esetén a félelem megbéníthatja az embereket, de ha csak egy gombnyomásra van a segítség, máris közelebb vagyunk a megmeneküléshez.

Fajtái:

Van egy csíptetős fajtája, amit bármelyik ruhadarabunkra fel tudunk csíptetni, és van egy kulcstartó formája, amit akár a kulcsunkra, táskánkra vagy a nadrágunk egy övbújtatójára is fel tudunk csatolni.

Inkább érezzük magunkat dupla biztonságban, mint hogy a félelem mindig ott lebegjen előttünk. Élvezd az életet, ne rettegj folyamatosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr8512416833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása