www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

Megérkezett az új Z-Wave-s távirányító - FIBARO KeyFob

2017. február 10. - miecs

Már előző bejegyzésben is említettem a ma záró Integrated Systems Europe vásárt. Ez a vásár nem csak azért fontos, mert az európai piac legnagyobb kiállítása, hanem számomra azért is, mert a FIBARO ezen a kiállításon jelentette be a héten az új Z-Wave-es távirányítóját, a KeyFob-ot.

keyfob_2.jpg

A FIBARO KeyFob egy kis méretű távvezérlő, ami az ergonomikus, lapított ellipszoid formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik felhasználója tenyerébe. Segítségével a hatótávolságon belüli Z-Wave hálózatba kapcsolt eszközöket könnyedén tudjuk vezérelni. A 6 ergonomikusan elhelyezett gomb lehetővé teszi a KeyFob használója számára, hogy vagy aktiválja az előre felprogramozott jeleneteket vagy más eszközöknek adjon ki parancsot, mint például egy eszköz fel- és lekapcsolása, a fény színének változtatása vagy a fűtés bekapcsolása, szabályozása. Minden gomb több funkcióra is képes - 1 nyomás, 2 nyomás, 3 nyomás és hosszú lenyomást érzékel, vagy akár gomb nyomások sorozatát is tudja értelmezni. 

Mindemellett a kényelmes és kompakt KeyFob távvezérlő pont akkora, hogy kulcscsomón is elfér, így kulcstartónkon bárhova magunkkal vihetjük.

keyfob_phone.jpg

Főbb jellemzői:

-          kompatibilis minden Z-Wave, illetve Z-Wave Plus központi egységgel

-          irányítható vele minden hatótávolságon belüli Z-Wave-be integrált eszköz

-          kis méretű és egyedi kialakítású

-          vezeték nélküli, elemmel működik

-          könnyen kezelhető menü

-          6 ergonomikusan elhelyezett gomb

-          beépített LED

 

További Z-Wavw információkat a www.otthonautomatika.hu-n talál. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr8612245468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása