www.otthonautomatika.hu/blog

Keltse életre otthonát!

CES 2017 - furcsaságok gyűjteménye, 2. rész

2017. január 17. - miecs

Ahogy ígértem korábbi bejegyzésünkben a CES furcsaságairól írunk még.

Íme még néhány ijesztő és meglehetősen bizarr kütyü.

Robotok:

Az újfajta robotok már nem burkolóznak az arctalanság mögé. Bátran vállalják - így nézünk mi ki! van amelyik vicces, van amelyik aranyos, van amelyik sima robot arc, van amelyik inkább manga figura mint robot, és van amelyik kis bárgyú majdnem elalvós mosollyal néz vissza ránk. Melyik a kedvenc?

faces-of-ces-2017-1200x1200_1.jpg

 

Elite Selfie Stick:

Az, hogy ki milyen érzelmeket fűz a már jól ismert szelfi bothoz, az eléggé változó. Valljuk be, nem látni már turista helyeket szelfi botos szelfizős emberek nélkül. Most itt a lehetőség, hogy kitűnjünk a sok szelfiző közül. Ilyen elegáns és trendi felszerelése biztosan senkinek nincs... még! Formáljuk mi a trendet és kövessen bennünket mindenki! Sose volt még ilyen jó a szelfid!

letoltes_5.jpg

 

FoldiMate:

Nincs többé halomban heverő szárítóról leszedett ruha, nincs többé gyűrött hajtogatás, nincs többé gond és nincs többé probléma a ruhákkal, mert itt a megoldás a FoldiMate! Egyesével összehajtja a ruhákat, szépen egymásra helyezi és mindez csak 850 amerikai dollárunkba kerül. Helyettesíti anyukát, feleséget vagy bárkit, aki össze szokta hajtogatni a ruhákat nekünk! Másik opció: hajtogassuk továbbra is mi magunk!

cyaxkyqxuaa7a5x.jpg

 

5e NannyBot:

Anyukáknak felcsillanhat a szeme, hogy már robot bébiszittert is intézhetünk gyermekünk mellé. A CES 2017-en bemutatott robot dajka, egy kissé inkább ijesztő mint megnyugtató, nincsen karja, de sok plüssállatot tud magával vinni egy dobozban. Érdekes...

letoltes_1_2.jpg

 

Evőpálca fertőtlenítő:

Következő versenyzőnk egy evőpálca fertőtlenítő, ami zsebben is elfér. Itt mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a szórakoztató elektronikai iparban nem csak gyártói,de fogyasztói oldalon is sok az Ázsiából származó ember. Ezt nekik találták ki! Ha ettél a pálcáddal, csak belerakod, lefertőtleníti és a következő étkezéshez is használható a saját spéci evőpálcáidat. Ha nincs ilyened, elégedj meg a fából készült evőpálcákkal az éttermekben.

letoltes_3_2.jpg

 

Ezek tényleg csak néhány furcsaság és meghökkentő kütyü a 2017-es CES-ről.

A kedvenced nem volt köztük? Akkor írd meg nekünk kommentben és mutasd meg, mi a te személyes kedvenced! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonautomatika.blog.hu/api/trackback/id/tr412132463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása